ponedeljek, 23. maj 2016

Distress ink blazinice

Končno se po dolgem času spet javljam. Zadnji mesec je bil precej naporen... ko se v družini pojavi huda bolezen, človek kar pozabi na vse ostalo. Vse nekako izgubi svoj smisel in vso svojo energijo in čas usmerjaš samo v eno smer. In takrat tudi ugotoviš, kako imamo dostikrat popolnoma napačne prioritete v življenju in se ne zavedamo, kaj je v resnici pomembno. Zame je najbolj pomemben čas: čas, ki ga preživimo z našimi dragimi, čas, ki ga preživimo sami s seboj, čas, ki ga porabimo za stvari, katere nas dejansko osrečujejo. Vedno sem govorila: najlepše darilo, ki mi ga nekdo lahko pokloni, je njegov čas. V težkih trenutkih se zavem, koliko mi pomeni ustvarjanje.  Takrat se "oddaljim" od vsega in uživam. Uživam pri nastajanju ideje, uživam pri realizaciji le-te in uživam, ko je izdelek končan in sem z njim zadovoljna. Sigurno vse poznate te občutke, kajne?
Mogoče sem malo zašla s tematike tega bloga, ampak malo sem se morala "skašljat"... Uživajte, res uživajte v stvareh, ki vas veselijo. Vsak trenutek je dragocen.
Pri Craft-alnici so punce določile zelo lep izziv: distress ink blazinice. Zadnji mesec se nisem udeležila izzivov, tega pa nisem hotela izpustiti. Za nekoga sem naredila škatlico za nekaj čokolatinčkov in okrasila sem jo tudi s pomočjo distress blazinic.


Navaden bel papir sem poštempljala z rožicami in nato s šablono izrezala škatlico. In da škatlica ne bi bila navadna škatlica, sem tudi na pokrov dodala rožice.


Na tagec sem dodala napis ter srček in vse skupaj sestavila. Seveda na koncu sem škatlico tudi napolnila... :)


In ker je za izziv potrebna uporaba distress ink blazinic, sem slikala katere blazinice sem uporabila (mustard seed, picked raspberry in spiced marmalade).


Škatlico prijavljam na izziv #160 Craft-alnice: Distress ink blazinice in v galerijo meseca maja Najlepšega para.

Tako, to bo za tokrat vse. In ne pozabite: dobro porabite svoj čas!




22 komentarjev:

  1. Tjaša, težko mi je zaradi bolezni v tvoji družini. Bodite močni in upajte ... Res je, kar pišeš, da se ponavadi ob takšnih dogodkih zavemo, kaj je najpomembnejše.
    Škatlica za čokoladne bonbončke je fantastična.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse dobro tebi in tvojim, prav je, da se zaveš kaj ti je pomembno v življenju in tja usmeriš svojo energijo. Vse prevečkrat jo tako razfrčkamo vsepovsod po malem.
    Krasna škatlica, polna cvetja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Res je, se mi pa zdi, da starejši kot postajamo, se tega vedno bolj zavedamo... bolje pozno kot nikoli. Hvala moi <3

      Izbriši
  3. Uf, res srčno upam, da se zdravje v vaši družini izboljša. VSe dobro vam želim. Povsem res je, kar praviš in premalokrat se zavedamo teh stvari in si popolnoma napačno postavimo prioritete. Krasno škatlico si naredila. Lepa kombinacija barv, odtiskane škatlice in okrasja na vrhu.

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj Tjaša, upam in ti želim, da se vse najboljše reši. Lepo si napisala v objavi. Na žalost se velikokrat ne zavedamo in ne cenimo tega kar imamo. In v težkih trenutkih komaj spoznaš kaj je pravzaprav pomembno.
    Škatlico si super naredila. Všeč mi je "vrtiček" z rožicami na vrhu škatlice

    OdgovoriIzbriši
  5. Ob tvoji objavi sem se kar malce zamislila in ugotovila, da sploh nimam več težav.....res se zelo malo zavedamo, da je največje bogastvo naše zdravje.
    Škatlica je res čudovita in zanimive oblike.Hvala, da se igraš z nami na Craftalnici. Lp Neva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dostikrat imamo najpomembnejše stvari pred očmi, pa jih ne opazimo... Mi je lepo, da se nekdo tudi malo zamisli ob moji objavi in ugotovi, da ima veliko srečo. Za trenutek ali dva sem mu morda polepšala dan... ;) Hvala Neva <3

      Izbriši
  6. Tjaša, vse dobro vam želim.
    Škatlica je čudovita. Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Janja za dobre misli, te tudi veliko štejejo! <3

      Izbriši
  7. Pokukala sem na tvojo stran, ker mi je bila škatlica zelo všeč. Je sveža, prijazna, sončna - sončka želim tudi tebi in tvojim, predvsem pa vse dobro. Hvala ker si me spomnila, kaj šteje! Majda

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepa škatlica in super si izdelala rožice :-)) Krasno si uporabila Distresse.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!
    Pa seveda vse dobro vam želim!

    OdgovoriIzbriši
  9. Res je Tjaša...vse dobro vam želim. Odlično si skombinirala Distresse, zelo lepa škatlica, hvala, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse dobro tebi in vojim, naj se izteče čibolje.
    Krasna škatlica, lepo narejena in okrašena.
    Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  11. Zelo lepo škatlico si naredila in jo napolnila s slastno vsebino.
    Lepo si zapisala o dragocenosti časa!
    Vse dobro!

    OdgovoriIzbriši