petek, 20. januar 2017

Cute as a flower

Padla sem v novo obsesijo... risanje punčk. In ker mi youtube ne nudi dovolj, sem si naročila še dve knjigi. Mimogrede, če katera kupuje tuje knjige, je ta stran super za nakupe (ni poštnine, pa še znižane cene knjig): http://www.bestseller.si/
Naročila sem knjigi avtoric Jane Davenport ter Danielle Donaldson. Obe imata meni zelo všečno tehniko in upam, da bom lahko preko njunih knjig izpilila tudi moje znanje. Med čakanjem na knjigi pa si pomagam še vedno s posnetki. Zadnjič mi je ostal en kos kartona, ki je že skoraj romal v smeti, pa sem ga uporabila za vajo. Tako je nastala tale slikica:



Stil je drugačen od prejšnje, toda ta mi je bolj všeč. Kot začetnica seveda še iščem svoj stil. Verjetno bo naslednja spet drugačna, ampak pri vsaki se nekaj naučim, to pa je najbolj važno, kajne! ;)

Imejte se fajn! :)

7 komentarjev:

  1. Zelo je lepa, meni osebno je lepša od prejšnje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je tudi ta lepša. Upam, da bo naslednja še bolj ;) Hvala Zvonka :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vidim, da nisem edina, ki ima novo obsesijo. Čudoviti sta obe, vsaka po svoje. Občudujem vsakogar, ki zna risat. Jaz nimam talenta za kaj takega. Bom pa z veseljem spremljala, kako boš oblikovala svoj stil.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nova obsesija ti gre super od rok. Zelo zelo mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši