sreda, 8. februar 2017

Valentinovo s kuverto

Za začetek najprej to: ko so me kontaktirale punce iz CRAFT-alnice, ali bi bila njihova februarska gostja, sem bila seveda počaščena in sprejela njihov izziv. Začetnemu vznemirjenju je sledil nekakšen strah, ali bom zadostila njihova pričakovanja. Ah, nekako bom že, sem si mislila. Čez nekaj dni sem dobila navodila in takrat me je res skoraj malo stisnilo... valentinovo. Jaz in valentinovo... Saj ne, da nisem romantična, ampak na splošno mi ne ležijo ravno ljubezenske tematike. Ampak zato pa se kličejo izzivi, kajne? Če bi bilo prelahko, bi bilo brezveze ;)
Punce so tokrat določile, da mora biti na voščilnici majhna kuverta. Kar nekaj časa sem se matrala z idejami... ni in ni bilo nobene pametne. Potem sem s pomočjo šablon in pripomočkov, ki jih imam doma, prišla do zamisli. In nastalo je tole:


Mogoče že malo pogrešam pomlad, pa je izpadla že skoraj spomladanska... :)


Vejica in napis so iz chipboarda, ptički ter srčki pa iz kolekcije Najlepši par. Srčke sem dopolnila z Glossy accentom, da so bleščeči in malo 3D. Kuvertica je pa kar na roke narejena. Rdeč trak je speljan skozi napis in prilepljen na osnovo. Ptički so pobarvani z Distress inki.

Tako, pa je nastalo nekaj romantičnega. Mogoče mogoče pa je nekaj romantičnega v meni... ;)
Še enkrat hvala puncam iz CRAFT-alnice za zaupanje! :)

Imejte se fajn!
Tjaša

Prijavljam v galerijo meseca februarja Najlepšega para.

22 komentarjev:

  1. Še pa še prisrčna je tvoja valentinova voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  2. Poznam te občutke, ko misliš, da moraš izpolniti pričakovanja, pa teh pričakovanj sploh ni ;) Krasno valentinčkasto voščilnico si naredila z luškano mini kuvertico, ki jo nosi ptička.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, res je, moi. Velikokrat si delamo probleme tam, kjer jih ni. V tej krasni ustvarjalni družbi ugotoviš, da napak ni, so samo različne ideje... ;) Hvala!

      Izbriši
  3. Tako kakor je napisala že Martina. Nobenih pričakovanj ni, vse se potrudimo po najboljših močeh, tvoj strah je bil popolnoma odveč.
    Krasno si se znašla z kakor praviš tebi ne preveč ljubo tematiko. Ptička in mala kuvertica s srčki so tako simpatični in res že kličejo pomlad. Tudi jaz jo že komaj čakam.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Prisrčno voščilnico si naredila in zelo lepo si jo izdelala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Tjaša, več kot odlično si opravičila svoj nastop in hvala, ti ker si naša gostja :-)) Všeč mi je tvoja voščilnica, predvsem kako si jo sestavila s ptički in kuvertico in katere letijo mali srčki. Res prisrčno .-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala vam, Andreja! Kot sem že zgoraj napisala... počaščena sem biti vaša gostja ;) Pa hvala za lepe besede :)

      Izbriši
  6. Draga Tjaša, hvala, ker si sprejela naše povabilo, super ustvarjalka si in vsakršna trema je odveč. Ustvarila si prelepo voščilnico, s čudovito postavijo in motivi, na blagem ozadju neba... Res zelo lepo, topel pozdravček v tvoj dom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Tanja! Kot sem že Andreji napisala, hvala vam za povabilo. Nekaj treme pa le mora bit, kajne? Lep pozdravček nazaj ;)

      Izbriši
  7. Vec kot sposobna si za za izziv ena Craftalnici in lepo, da so te izbrale kot gostjo. In tale voščilnica ti je šla prav odlično od rok. Zelo lepa je.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vladuška! Pohvala s strani take ustvarjalke, kot si ti, ima še posebno noto. Oujea! :) Hvala!

      Izbriši
  8. Najprej čestitke za gostovanje :-)
    V nadaljevanju pa čestitke za tole čestitko - avtorica romantična ali ne, voščilnica romantična vsekakor je. Zelooo mi je všeč, Majda

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma hvala Majda! Očitno nekaj romantike pa je v meni... Z ustvarjanjem spoznavamo tudi sami sebe očitno... lepo, kajne? :)

      Izbriši
  9. Prav krasna je in izrezki ji dajo eno posebno noto..super

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za gostjo Tjaša! Čudovita voščilnica je nastala, tako prisrčna.. Všeč so mi barve, leseni dodatki, skratka cela postavitev je lepa!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitke za gostovanje v Craft-alnici tudi z moje strani. Voščilnica mi je pa nadvse všeč. Barve, ptički, lesen dodatek. Krasna

    OdgovoriIzbriši
  12. Čestitke za gostovanje v CRAFT-alnici, super voščilnico si pripravila. Prav ljubka je!

    OdgovoriIzbriši