torek, 1. marec 2016

Moško malo drugače

Sorodnik moškega spola je praznoval rojstni dan in seveda sem morala narediti voščilnico. In seveda se jaz tega lotim v zadnjem trenutku... in panika. Brez ideje... Najprej sem štartala s standardno moško barvo - modro, ampak sem si premislila. Potem sem pomislila na rjave odtenke, pa spet nisem bila prepričana. Na koncu sem se odločila za sivo barvo. Ampak ker mi je delovalo malo "mrtvo", sem dodala detajle v rumeni barvi, da malo poživi voščilnico. Pa mi je ratalo! Na koncu sem ugotovila, da sem naredila unisex voščilnico... lahko bi jo podarila tudi ženski. Jih moram narediti malo na zalogo, da ne bom spet drugič v paniki... ;)


6 komentarjev:

  1. Všeč mi je barvna kombinacija sive in rumene.
    Odlično si se znašla. In krasno šablono rumene rože imaš.
    Smem zvedet čigava je? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zadnjič sem "ponesreči" odgovorila spodaj, zato prilagam link še tukaj za vsak slučaj ;) Tista šablona je tale: http://www.rayher.si/izdelek/EL660222/sizzix-thinlits-cacke-in-packa

      Izbriši
  2. Hvala :) Tista roža zgleda roža, v bistvu pa je packa :) Je pa od Sizzixa in sicer tale: http://www.rayher.si/izdelek/EL660222/sizzix-thinlits-cacke-in-packa Takšne "packe" so vedno uporabne... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Rumena jo fino poživi. Bravo.

    OdgovoriIzbriši
  4. super ideja, kako mi je všeč!

    OdgovoriIzbriši