ponedeljek, 9. januar 2017

Art attack

Youtube je zame kot nenačrtovano potovanje. Vem, kje začnem, ne vem pa, kje končam... Npr. zanima me, kako se speče mrežna pečenka, čez dve uri pa končam na posnetkih mačjih vragolij ali na proizvodnji pive z helijem 😂😂😂 Skratka, nikoli dolgčasa.
Zadnjič sem na tak način naletela na posnetke ustvarjalnih trgovin v ZDA. Itak so za nas ustvarjalne duše te trgovine naše "mokre sanje". Ni da ni. Tako sem spoznala izdelke avstralske ustvarjalke Jane Davenport. Ko grem iz radovednosti pogledat njene posnetke, me totalno prevzame njen stil risanja. Sama ne znam risati, ampak nekaj v meni me začne spodbujati, naj poskusim. Seveda je rezultat daaaaaaleč od zamišljenega, ampak za prvi poskus zadovoljiv.


Čeprav rezultat ni 100%, slika seveda krasi mojo Veselo sobo, kot spodbuda za nadaljnje poskuse.


Imejte se fajn, jaz grem spet na potovanje z Youtube-om 😉

8 komentarjev:

  1. Ammm, kaj tocno mislis s tem, da ne znas risati??? Ker, meni je tale slika absolutno UAU in ce bi se takega projekta lotila jaz, potem bi sele lahko videla, kako je, ce ne znas risati ... :))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha, si me nasmejala! Mislila sem to, da ne znam preliti na papir tisto, kar imam v glavi, ni 100% tisto, kar sem si želela. Res pa je, da vaja dela mojstra in da se vse življenje učimo, kajne? ;)

      Izbriši
  2. Meni se zdi tole prav odličen poskus.

    OdgovoriIzbriši
  3. Preprosto - čudovito. Čudovit dodatek tvoji Veseli sobi. Zasnežen pozdravček, Majda

    OdgovoriIzbriši