sreda, 28. junij 2017

Album

Za ta izdelek pa lahko povem, da sem kar mičkeno ponosna. Prvič sem se spravila k izdelovanju albuma, nisem vedela, kako bo izpadlo, a na koncu sem bila zadovoljna. Tako zadovoljna, da mi ga je bilo kar težko oddati 😉 Se vam je kdaj tudi vam to zgodilo? Narediš nekaj, potem pa ti je tako všeč, da bi ga kar zase obdržal...
Bližal se je konec šolskega leta, naš razred pa se ni še nič dogovarjal za darilo učiteljici. Zbrala sem pogum in se ponudila za izdelavo darila. Najprej sem mislila na explosion box, potem pa je ena od mamic predlagala, da bi otroci nekaj narisali, tako da sem takoj pomislila na album. Otrokom sem razdelila liste, na katerih je bil kvadrat, kamor so lahko napisali ali narisali karkoli. Kvadratke sem nato uporabila v albumu. In nastalo je tole:


Tina iz Najlepšega para je pravi čas izdala nove šablone 😉


 Na prvo stran sem napisala misel v verzih.Kvadrate sem nalepila na barvane kartončke, tako da so slikice imele okvirčke. Pri vsaki sliki sem dodala ime in priimek otroka, tako da se jih bo lahko učiteljica spomnila tudi čez nekaj let (za internet sem priimke zbrisala). Nastalo je 24 strani z mislimi in slikami učencev. Na koncu je seveda sledila zahvala za res krasno učiteljico.Tako izgleda moj prvi album, 100% ročno izdelan (s tekstom vred). Glede na reakcije staršev sem verjetno pečena za darila do 9. razreda 😂
Pa se je končalo tudi to šolsko leto. Vsem želim krasne in brezskrbne počitnice!
😊

Album prijavljam v galerijo meseca junija Najlepšega para.7 komentarjev:

 1. O, je čudovit in bo čudovit spomin. Kar naj ga učiteljica vzame na obletnice OŠ :D

  OdgovoriIzbriši
 2. Prekrasen je in zelo lepo izdelan.

  OdgovoriIzbriši
 3. Tjaša, popolno darilo spominov ob koncu šolskega leta. Čudovit je!
  Te popolnoma razumem, da si ponosna sama nase in prav je tako. Tudi sama sem se ne dolgo nazaj lotila izdelave prvega albuma in mi ga je bilo kar težko dati iz rok. :) Ampak še lepše je videti odziv naročnika in prejemnika, ko veš, da je album šel v prave roke. Prijetne počitnice!

  OdgovoriIzbriši
 4. Tjaša, enkratno in nepozabno darilo. Verjamem ti, da si ga zelo težko dala iz rok.

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovita pozornost - in ker smo pred kratkim zaključevali ocene naj dodam še eno - Tjaša, odlično ;-)
  Prelep spomin na generacijo - srčno in prisrčno!
  Prijeten počitnice, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja, res so določeni izdelki, ki jih človek zelo ne rad da iz rok :) Zelo lepo si ga izdelala. Krasen je.

  OdgovoriIzbriši
 7. Zelo lepo darilo za učiteljico, ki ji bo v lep in trajen spomin in še ročno izdelan, vau.
  Ko sem spomladi izdelala svoj prvi album za novorojenčka, mi je bil tako všeč, da bi ga najraje obdržala. Mogoče se zato tako navežemo, ker vemo koliko truda in časa je vloženega.

  OdgovoriIzbriši