petek, 24. marec 2017

Mama je ena sama...

... pravi Pavček in prav ima. Mame imajo vedno posebno mesto v naših srcih. In ko same postanemo mame, jih začnemo še bolj ceniti, vsaj meni se tako zdi. Takrat razumemo njihovo skrb, njihovo "teženje", njihov trud, njihovo žrtvovanje. Ker same tudi postanemo take. Mame so res ena posebna bitja. In zato si zaslužijo čisto svoj praznik.
Jutri je materinski dan. In ker bom kot mama spremljala svojega sina na celodnevnem turnirju, ne bom videla svoje mame. Namesto pravega šopka rožic v živo ji bom dala šopek cvetlic v njen nabiralnik zgodaj zjutraj... ;)


Napis TVB pomeni "Imam te rada". Štampiljke in šablone so od My Favorite Things, embosirala sem jih z belim prahom in nato pobarvala z akvarelnimi barvicami.


Upam, da ji bo šopek všeč. Če ne drugo, rožice ne bodo nikoli uvenele... ;)

Lep praznik vsem mamam! :)

7 komentarjev:

  1. paša za oči, kakšne barve ...

    OdgovoriIzbriši
  2. Tjaša, že navsezgodaj boš razveselila mamo. Krasen šopek, ki res ne uvene.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ooo Tjaša, čudovite rožice za mamo. Kako pozornon od tebe.
    Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Brez dvoma ji bo ta tvoj šopek zelo všeč, saj si ganaredila posebnega in zelo lepo si pobarvala cvetove.

    OdgovoriIzbriši
  5. Amazing -- time by which a specific thing arises as well as came to be not to mention the way in which in which impact on how we think of this. https://imgur.com/a/dXZfexB https://imgur.com/a/fOmQn2h https://imgur.com/a/3kWIc33 https://imgur.com/a/Oom84xP https://imgur.com/a/dEtRYyh http://1016xeo75a.dip.jp https://imgur.com/a/ch19nLC

    OdgovoriIzbriši